گردهمایی مدیران موسسات آموزش نیروی انسانی و مسئولان صندوق حمایت از توسعه مدارس غیردولتی طبق برنامه تنظیم شده از ساعت 9:45 با پخش آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد. پس از معارفه حضار شرکت کننده جناب آقای ناصرالملکی رئیس محترم هیات مدیره صندوق حمایت ضمن خوشامدگویی به مدیران محترم موسسات و مدعوین شرکت کننده اهداف صندوق را درخصوص برگزاری این گردهمآیی تبیین نمودند. بیان سیاستهای وزارت آموزش و پرورش و هماهنگی و هم اندیشی پیرامون اجرای مطلوب پروژه توانمند سازی و آموزش معلمان و کارکنان مدارس غیر دولتی کشور از جمله نکاتی بود که توسط ایشان ارائه گردید. در ادامه با حضور جناب آقای دکتر محمود زاده معاون محترم وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت متبوع و آقای دکتر  نیک نژاد مدیر کل محترم مدارس غیر دولتی ادامه یافت .

در این گردهمآیی مدیران عامل موسسات از تهران ، اصفهان ، خوزستان، هرمرگان، یزد ، گیلان ، زنجان حضور داشتند .

آقای دکتر محمودزاده در اظهاراتی بیان نمودند : توانمندسازی معلمان مدارس غیر دولتی باید به صورت حضوری انجام شود تا از کیفیت های لازم برخوردار شود و همچنین از اهمیت نقش نیروی انسانی در این مدارس سخن گفتند . ایشان متذکر شدند که آموزش غیر حضوری افلاین به هیچ وجه نخواهیم داشت و فقط آموزش به صورت حضوری و آنلاین صورت می پذیرد . همچنین ایشان سند تحول بنیادین را نقشه راه آموزش و پرورش خوانده و گفتند: «آموزش و پرورش، امروز راهی به غیر از اجرای سند تحول بنیادین ندارد چراکه بر اساس نظر مقام معظم رهبری، این سند تنها نسخه شفابخش نظام تعلیم و تربیت کشور است. ایشان همچنین تاکید کردند هزینه اخذ شده برای آموزش صرفا باید صرف حق الزحمه اساتید و عوامل اجرایی و پذیرائی معلمان گردد و هیچ سودی برای کسی منظور نشده است. لذا باید مدیران کل آموزش و پرورش بعنوان مسئولین اصلی آموزش و پرورش در استانها و راس هرم پروژه توانمند سازی و مخاطبین اصلی دستورالعمل وزارتی برای تامین فضای آموزش بصورت رایگان برای موسسات اقدام نمایند تا هزینه ای برای کلاس به موسسات تحمیل نشود و بنده شخصا در این زمینه توصیه و تاکیدات لازم را به مدیران کل استانی خواهم داشت.»

دکتر نیک نژاد مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش نیز از بهبودی در سامانه ثبت نام و همچنین از حمایت دولت از مدارس غیر دولتی خبر دادند و اینکه انشالله بیمه معلم ها مدارس غیر دولتی از طریق دولت تامین گردد.

برخی از مدیران عامل حاضر در این گرد همایی اظهار داشتند که انتظار دارند دولت از آن ها حمایت بیشتر کند و هماهنگی لازم برای رفع موانع کاری موسسات با سازمان های دولتی صورت پذیرد که بتوانند خدمات مناسب تری را ارائه دهند. اشاره داشتند که در استانها به موسسات خصوصی به چشم غیر همکار نگاه می کنند و ادارات کل آنها را همکار خود نمی دانند.همچنین تاکید داشتند در برخی از استانها شورای هماهنگی موسسان استان خود به موضوع آموزش معلمان ورود کرده و برای موسسات خصوصی که مجوز دارند صرفا جایگاه تسهیلگری قائلند. 

 و در ادامه جلسه آقای مهندس کاویانی مسئول شرکت پشتیبانی از سامانه مشارکتها در حصوص فرایند معرفی و تسویه حساب موسسات آموزشی توضیحاتی ارائه نمود. ایشان تاکید داشتند که با توجه به شروع فعالیت ثبت نام ، فرایند تکمیل مدارک و معرفی موسسات با تاخیر مواجه است و اظهار امیدواری کردند مسئولین وزارتخانه در خصوص زمان ثبت نام مدارس غیر دولتی در تاریخ اعلامی که 15 خرداد است ، تجدید نظر نمایند که فراگیران در استانها بتوانند ثبت نام خود را تکمیل کنند.  جناب آقای معزی مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه مدارس غیر دولتی هم تاکید داشتند که عموم اعضای هیات مدیره صندوق از موسسان مدارس غیر دولتی هستند و مسائل موسسات غیر دولتی را بخوبی درک می نمایند. ما وظیفه خود می دانیم حداکثر حمایت ممکن قانونی را از موسسات بعمل آوریم.  در مورد گردش کار پروژه توانمند سازی و آموزش معلمان و کارکنان مدارس غیر دولتی کشور  سال   1402 و ضمن خدمت نيروي انساي و ثبت نام از طريق سايت مشاركت ها صحبت شده و تعهدات قراردادی موسسات و انتظارات صندوق مورد تاکید قرار گرفت. سپس به پرسشهای مدیران موسسات توسط مدیران صندوق پاسخگویی شد.در انتهای جلسه، مدیران عامل موسسات شرکت کننده در گردهمآیی طی یک رای گیری نمایندگانی را از بین خود برگزیدند تا مسائل و مشکلات کاری موسسات را پیگیری نمایند. براساس نتایج این رای گیری آقایان نقی زاده از موسسه مرآت ، فاضلی از موسسه شهید مهدوی ، خانمحمدی از موسسه لوح نور دانش زنجان و خانم قیصری از موسسه ویداگهر اصفهان انتخاب گردیدند. 

غائبین این نشست موسسات پویافرهیختگان بزرگ اندیش یزد، پویش ترابر سانیار خراسان شمالی و تعاونی خوارزمی جنوب کرمان بودند.